LA CUINA DE LA SALUT

Autor: Valentí Fuster Cardiovasc. Inst.

Sección: NARRATIVA - Novela General

LA CUINA DE LA SALUT

LA CUINA DE LA SALUT

21,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
DESTINO
Publicación:
28/10/2010
Colección:
RAMON LLULL
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina de la salut mostra com es pot tenir una alimentació sana i al mateix temps passar-s'ho bé menjant. El llibre reconstrueix la vida d'una família al llarg d'un dia qualsevol per il·lustrar com millorar l'esmorzar, la compra, la conservació dels aliments a casa o la manera de cuinar-los, entre altres aspectes relacionats amb la nostra alimentació. Però l'obra …

La cuina de la salut mostra com es pot tenir una alimentació sana i al mateix temps passar-s'ho bé menjant. El llibre reconstrueix la vida d'una família al llarg d'un dia qualsevol per il·lustrar com millorar l'esmorzar, la compra, la conservació dels aliments a casa o la manera de cuinar-los, entre altres aspectes relacionats amb la nostra alimentació. Però l'obra no es limita a parlar de nutrició, sinó que s'emmarca en el context més ampli de la salut, de manera que aborda també qüestions com l'activitat física, el control del pes, de la pressió arterial o del colesterol o com ensenyar als nens a cuidar el seu cos i evitar addiccions. El lector de La cuina de la salut -que inclou abundants taules il·lustrades amb consells pràctics- descobrirà com persones de totes les edats, amb gustos i necessitats diferents, poden compartir taula, menjar de manera equilibrada i agradable i portar una vida sana.
Leer más

Más libros de Valentí Fuster Cardiovasc. Inst.

Más información del libro

LA CUINA DE LA SALUT

Editorial:
DESTINO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9708-217-4
EAN:
9788497082174
Nº páginas:
0
Colección:
RAMON LLULL
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
NARRATIVA
Sub-Sección:
Novela General
Ferran Adrià (L'Hospitalet de Llobregat, 1962) és un dels cuiners més reconeguts del món. Va entrar a treballar a El Bulli el 1983 i un any després va ser nomenat cap de cuina. Des de llavors el restaurant de la cala Montjoi s'ha distingit per la seva vocació d'innovació culinària, fruit de la qual ha nascut un nombre important de nous conceptes, tècniques i elaboracions que avui en dia estan implantats a cuines de tot el món. En aquest sentit, la seva implicació en el projecte de la Fundació Alícia constitueix un compromís amb la innovació i amb la col·laboració amb el món científic. Acaba de ser reconegut com el "millor xef de la dècada", i el seu restaurant El Bulli ha estat considerat durant els últims quatre anys de manera consecutiva com el millor restaurant del món.

Otros libros en NARRATIVA

También te pueden interesar